Calamiteiten Protocol

Calamiteiten Protocol

Deze website is verouderd, ga naar mijn nieuwe website voor de juiste info:

www.hus-joppes.nl

Groetjes Esmeralda
HUS Joppes

 

Autopech 
Bij pech met ons vervoersmiddel zal er zo snel mogelijk vervangend vervoer beschikbaar zijn. Het vervoersmiddel met pech is verzekerd en zal naar een garage worden afgesleept. 

Warmte  
De hondenuitlaatservice zorgt er in ieder geval voor dat er te allen tijde voldoende bescherming aanwezig is voor de honden om oververhitting of onderkoeling tegen te gaan. 

Bijtincident 
Bij een bijtincident worden de betrokken honden in eerste instantie geïsoleerd en nagekeken op verwondingen, wanneer noodzakelijk rijden wij direct door naar een beschikbare dierenarts. Wij stellen de betrokken eigenaren zo spoedig mogelijk op de hoogte van het incident en overleggen enkel indien mogelijk alvorens naar een Dierenarts te rijden. Wij hebben hierover afspraken gemaakt met dierenartspraktijk Het Groote Plein. 

Verwonding of ongemak 
Doordat wij de honden dagelijks of wekelijks zien vallen verandering in gedrag maar ook in lichaamshouding op, ongemak of een verwonding zullen wij opmerken en na constatering hiervan dit melden bij de eigenaar. Eventueel in overleg met de eigenaar kunnen wij naar een dierenarts gaan. 

Vermissing 
Wij werken met GPS Trackers. Mocht er onverhoopt een hond vermist raken, handelen wij als volgt; Wij trachten de hond zelf te vinden, maar contacten direct de eigenaren, vervolgens maken we een melding bij alle omliggende Dierenambulances, we plaatsen een oproep op social media en schakelen eventueel een zoekteam in. 

 

Vrije dagen en vakantie van HUS Joppes 
In de app van Joppes kunnen de klanten van HUS Joppes precies zien wanneer er geen uitlaatservice mogelijk is.